255kr
Lax & hummer-korv, halstrad bit av norsk kravlax med grönsaker, rouille och klassisk bouillabaisse som fiskarhustrun i Marseille gör den.
265kr
Kotlett av Isländsk lax på ben med hummerbearnaise, fransk tomatsallad, pommes frites och dill & gräslöks-aioli.
275kr
Lättrökt potatiskräm, kyckling-beurre blanc, vit sparris och rårivna spanska tomater.
275kr
Pressad krispigt stekt selleri, laxrom, knippemorötter och skummig blåmusselsås.
225kr
Rosmarin, honung, krämig butternutpumpa, salt- & sockerpoppade pumpafrön och krispiga svampar.
Utöver stekjuice med oxsvans ingår det alltid två såser, en grönsak och en potatis till din entrecôte. Välj fritt eller ta ett av våra färdigkomponerade alternativ.
275kr
250g
Ungdjur från Polen, kvigor & ungtjurar mellan 18 till 24 månader som fått äta färskt gräs och sedan så väljer vi bland de bästa kvaliteterna. Här lönar sig ett gammeldags lantliv.
325kr
250g
En kviga med hög marmorering och typisk nötsmak & bra kött.
395kr
300g
Black Angus från Queensland i Australien. Minst ett års grönbete följt av 200 dagar med spannmål ger en mycket bra marmorering och hög köttsmak.
425kr
250g
Köttet kommer ifrån en ungtjur eller kviga från norra Europa som av sin höga kvalitet och marmorering valts ut och fått hängmöras i 21 dagar. Det ger ett mört kött med mer utvecklad köttsmak.
365kr
250g
Sydamerikanskt gräskött, ett cowboy-kött från norra Uruguay. Hereford(ras) ungdjur från kviga och ungtjur, ungefär 6 till 8 veckor från slakt till din tallrik. En bra skiva mild entrecôte.
350kr
250g
Skotsk ko från höglandet av blandade raser, köttet sorteras efter bästa fetthalt och hängmöras sedan i 14 dagar.
365kr
Här har vi redan valt dina tillbehör!
Ett härligt långkok som kommer tillsammans med tryffelpotatispuré, picklade lökar och balsamicorostad morot och serveras i mustigt rödvin.
595kr
200g
Det här är en skiva entrecôte av det omtalade sättet att föda upp köttdjur enligt en 2000- årig japansk tradition. Det kan av en del uppfattas som väldigt mört och kanske fett, medan den vane blundar, lutar sig tillbaka och njuter varje lättstekt tugga…
n/a
n/a
Här har vi ibland kommit över en bit fin entrecôte från någon av våra kötthandlare. En bit som vi egentligen vill äta helt själva, lätt berusade av en flaska rött från källaren, men kanske just ikväll så kan en stadig skiva bli din.
Här väljer du dina tillbehör till din entrecôte. Det ingår två såser eller smör, en grönsak och en potatis.
För dig som har svårt att fatta beslut har vi gjort det enkelt, välj en av våra favoriter. Matsalen och köket har satt samman varsin kombination.
Smaklig måltid!
NÄR KÖKET FÅR VÄLJA
OXSVANSSKY GJORT PÅ MUSTIGT RÖDVIN, CAFÉ DE PARISSMÖR, HARICOT VERTS, HASSELBACKSPOTATIS OCH BEARNAISE.
NÄR MATSALEN FÅR VÄLJA
TRYFFELBEARNAISE, ÖRT- & VITLÖKSSMÖR, TRYFFELSMÖR FRANSK TOMATSALLAD OCH POMMES FRITES MED SYRLIGA ÖRTER
VARMA VEGETARISKA TILLBEHÖR
BROCCOLI
HELSTEKT BLOMKÅL
BLANDADE BÖNOR
GRILLAD GRÖN SPARRIS
BALSAMICOROSTAD KNIPPEMOROT
SMÅ KRONÄRTSKOCKOR
HARICOT VERTS
GRILLAD AVOKADO & PAPRIKARELISH
BAKAD FÄRSKLÖK
VITLÖKSSTEKT PORTABELLO
KALLA VEGETARISKA TILLBEHÖR
ROMANSALLAD CAESAR
LÅNGSAMT BAKAD TOMATSALLAD
MIXAD GRÖNSALLAD
POTATIS
POTATISPURÉ
TRYFFELPOTATISPURÉ
POTATISPURÉ SMAKSATT MED PEPPARROT
ÖRTSLUNGAD FÄRSKPOTATIS
HASSELBACKSPOTATIS
POMMES FRITES MED SYRLIGA ÖRTER
VARMA ÄGGSÅSER
BEARNAISE
HUMMERBEARNAISE
TRYFFELBEARNAISE
HOLLANDAISE
GRÄSLÖK & LÖJROMS/FORELLROMSHOLLANDAISE
KALLA ÄGGSÅSER
SAFFRANSAIOLI
ROUILLE
JAPANSK RÖKT SOYA-MAYONNAISE
VARMA KÖTTSÅSER
OXSVANSSKY MED MUSTIGT RÖDVIN
SÅS PÅ TRE SORTERS PEPPAR
KARL-JOHANSVAMPSÅS
SKOGSSNIGELSÅS PROVENÇALE
GORGONZOLA
SMAKSATT SMÖR
CAFÉ DE PARIS
VITLÖK & PERSILJA
DILL
TRYFFEL