Menyer/Menus

À la carte

Förrätter:

Klassisk toast skagen toppad med löjrom. 165:-

Råbiff med tryffelemulsion, friterad ostronskivling färsk tryffel, kapris och scharlottenlök. 155:-

Variation på pumpa: Pumpacreme, rostad pumpa, syrad pumpa, friterat grönkål, rostade valnötter, honung och ädelost. 155:-

Varmrätter:

Lättbakad torsk med smörkokta minimorötter, morot & champagne veloute och rostad amandinepotatis. 285:-

Oxfile, rotsellerikräm, tryfferade puylinser, svampsauté och rödvinssky. 355:-

Smörstekt kycklingballotine med jordärtskockscreme, rostat vintergrönt och tryffelsky. 235:-

Helstekt rotselleri, rotsellerikräm, rostade hasselnötter, semitorkade tomater och tryfferade puylinser. 235:-

Dessert:

Cremé bruleé med färska bär. 115:-

Chokladvariation med citrussallad och citronsorbet. 125:-

Ostbricka med goda tillbehör. 135:-

Contact

Restaurang
Le Rouge

Öppettider:

  • Lördagar: 17.00-23.00
  • Fredagar: 17.00-23.00
  • Fredag 14/1: Stängt
  • Fredag 21/1: Stängt
  • Måndag 14/2: 17.00-23.00
    Alla hjärtans dag

Här hittar du till oss:

Restaurang Le Rouge
Brunnsgränd 2-4
111 30 Stockholm
Mail: hov@lerouge.se

Följ oss på Sociala Medier

Contact