Restaurang Le Rouge | Stockholm
Restaurang Le Rouge | Stockholm
  • all inclusive
  • Le Rouge Exclusive
  • DEN BARNFÖRBJUDNA JULFESTEN
  • Bilder
  • OM OSS
    • JOBBA PÅ BOCKHOLMENGRUPPEN
    • KONTAKT
  • PRESENTKORT
  • Restaurang Le Rouge | Stockholm
  • all inclusive
  • Le Rouge Exclusive
  • DEN BARNFÖRBJUDNA JULFESTEN
  • Bilder
  • OM OSS
    • JOBBA PÅ BOCKHOLMENGRUPPEN
    • KONTAKT
  • PRESENTKORT

Entrecôte

275kr
250g

ENTRECÔTE FRÅN POLEN

Ungdjur från Polen, kvigor & ungtjurar mellan 18 till 24 månader som fått äta färskt gräs och sedan så väljer vi bland de bästa kvaliteterna. Här lönar sig ett gammeldags lantliv.

325kr
250g

HUSETS ENTRECÔTE FRÅN DALSJÖFORS

En kviga med hög marmorering och typisk nötsmak & bra kött.

395kr
300g

LÅNGVÄGA DOWN UNDER

Black Angus från Queensland i Australien. Minst ett års grönbete följt av 200 dagar med spannmål ger en mycket bra marmorering och hög köttsmak.

425kr
250g

HÄNGMÖRAD SKARE

Köttet kommer ifrån en ungtjur eller kviga från norra Europa som av sin höga kvalitet och marmorering valts ut och fått hängmöras i 21 dagar. Det ger ett mört kött med mer utvecklad köttsmak.

365kr
250g

EKOLOGISKT FRÅN URUGUAY

Sydamerikanskt gräskött, ett cowboy-kött från norra Uruguay. Hereford(ras) ungdjur från kviga och ungtjur, ungefär 6 till 8 veckor från slakt till din tallrik. En bra skiva mild entrecôte.

350kr
250g

SKOTSK HÖGLAND

Skotsk ko från höglandet av blandade raser, köttet sorteras efter bästa fetthalt och hängmöras sedan i 14 dagar.

365kr

BRÄSERAD ENTRECÔTE FRÅN BAYERN

Här har vi redan valt dina tillbehör!

Ett härligt långkok som kommer tillsammans med tryffelpotatispuré, picklade lökar och balsamicorostad morot och serveras i mustigt rödvin.

595kr
200g

WAGYU + 5/6

Det här är en skiva entrecôte av det omtalade sättet att föda upp köttdjur enligt en 2000- årig japansk tradition. Det kan av en del uppfattas som väldigt mört och kanske fett, medan den vane blundar, lutar sig tillbaka och njuter varje lättstekt tugga…

n/a
n/a

KVÄLLENS ENTRECÔTE

Här har vi ibland kommit över en bit fin entrecôte från någon av våra kötthandlare. En bit som vi egentligen vill äta helt själva, lätt berusade av en flaska rött från källaren, men kanske just ikväll så kan en stadig skiva bli din.