English

Marco Baudone

Event

MATLAGNING PÅ BRASSERIE LE ROUGE PÅ MÅNDAGAR

Vi arrangerar middagar för upp till 60 sittande gäster. I samband med middagen kan du och dina gäster laga mat tillsammans med kockarna på Brasserie Le Rouge och även ha drink och/eller vinprovning. Vi har färdiga förslag vilka vi mer än gärna anpassar utefter dina egna önskemål och behov.

Antal: 20 – 60 personer

Här nedan följer ett förslag på hur en matlagningskurs på Brasserie Le Rouge kan se ut:

MINGEL MED MATLAGNING OCH VINPROVNING/DRINKSKOLA
Du och dina gäster anländer. Ni bjuds på mousserande vin och tilltugg och minglar till dess att alla gäster anlänt. Ni delas därefter upp i två grupper, där grupp 1 följer med kockarna ner i Brasserie Le Rouges stora kök för att tillsammans laga första delen av middagen för kvällen. Den grupp 2 följer med vår sommelier eller bartender för att provsmaka och lära mer om goda viner, eller lära sig blanda en perfekt drink. Efter provningen går grupp 2 in i köket för att förbereda andra delen av middagen medan grupp 1 har vin- eller drinkprovning.

I matlagningskursen ingår:

• Fördrink och tilltugg
• Mousserande vin under matlagningen
• Minst 4-rättersmiddag
• Utvalda viner till middagen och provningen
• Fresh stilla/bubblande vatten
• Förkläde och kvällens receptsamling/cocktailshaker
• Marco Baudones prisbelönta «Brasserie Le Rouge Cookbook»

PRIS: 2.000 – 2.500 kr/pers inkl. moms beroende på upplägg
TEMAN: Franskt/Nordiskt/Grilla & konsten att laga mat över öppen eld

Detta event på Brasserie Le Rouge passar lika bra för dig och dina arbetskolleger som för dina vänner och bekanta. Tillsammans skapar vi en oförglömlig kväll med roliga aktiviteter och spännande smakupplevelser.

Vi önskar dig och dina gäster varmt välkommen till en helkväll tillsammans på Brasserie Le Rouge.